Into The Wild AB

Vi har aktiviteter året om cykling, paddling, fjällturer på cykel, team-building och äventyrs-event mm.

Vi håller till i Sälen. Sedan starten 2009 har vi erbjudit  äventyrsaktiviteter i Sälen för familjer, grupper och företag - kort sagt för alla som besöker Sälen.

Höghöjdsbanan har stängt under 2021 pga omständigheter vi själva inte kunnat råda över. Den öppnar på ny plats under 2022. Vi tackar alla kunder som besökt oss under de år vi har funnits vid Svansjön i Lindvallen.

Vill ni har en vinteraktivitet för en grupp eller företag så erbjuder vi dessa året om.

Välkomna att boka på telefon eller sms eller via vår Kontaktsida/Boka. 

Öppettider sommaren 2021

Våra aktiviteter går att boka hela sommaren i mån av plats!

Läs mer om vårt utbud i menyn under respektive aktivitet. Vi rekommenderar särskilt vår spännande och utmanande gruppaktivitet Fjällets Mästare. Vi jobbar gärna med kundanpassade lösningar så hittar du inte det upplägg du söker är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig!

Genom vårt engagemang inom idrott och multisport har vi erfarenhet och kunskap för att guida och instruera er genom våra aktiviteter. Vi har bl.a arrangerat olika träningsläger, Sälen Trail Run och samarbetar med AIM Challenge

Vi har ett etablerat och brett samarbete med andra aktörer i området och kan erbjuda olika paketlösningar med boende och måltider.

20160717_174458 IMG_0065

simonssons rör leden 2

Höghöjdsbanan 

Pga omständigheter vi själva inte kunnat råda över så har Höghöjdsbanan i Lindvallen stängt under 2021. Vi öppnar 2022 på ny plats och med större bana!

Vi vill passa på att tacka alla våra kunder som kommit till oss den tid vi har haft vår bana vid Svansjön i Lindvallen. Nu blickar vi framåt till 2022 då vi öppnar banan på ny plats. Under tiden går det bra att boka in någon av våra andra aktiviteter.

En Höghöjdsbana är en spännande kombination av klättring, sport, lek och äventyr högt över marken. Det är en aktivitet både för den som vill ha en spännande upplevelse och för familjen som vill uppleva något annorlunda tillsammans.

 

Info: 076-8294557 eller 073-9842730 

                                                                                               vinter17

 

Kontakta oss för grupprabatter

 

 

Bokningsförfrågan

Mejla din bokningsförfrågan eller fråga på  fun@skiers.se eller använd kontaktformuläret.
Tack!
 


 

 


 

 

torsdag
1
juni
Gun, Gunnel

2023
Vecka 22

 

Besökare idag: 1
Denna månad: 1
Totalt: 43420