MTB PÅ FJÄLLET!

Vi har olika typer av cykelturer med olika längder. Under vintersäsongen är det FatBike som gäller! (se nedan)

Våra färdledare visar er de bästa stigarna på Fjället eller i Rörbäcksnäs, allt från svåra till mycket lätta stigar. Det finns olika svårighetsgrader att välja på. Fråga oss om ni är osäkra på vad som passar er. Pris anges ex. cykelhyra min. antal 4 personer. Behöver ni hyra cykel så hjälper vi gärna till att boka det.

Är ni fler än 4 kontakta oss för grupp-pris.

 

Korta turen:

Utgår från Lindvallen. Vi tar liften upp på fjället och cyklar en runda på stig och spång med fantastisk utsikt. Tidsåtgång drygt 1,5- 2 timmar. Förkunskaper som krävs är att du ska kunna cykla på stigar med inslag av sten och rötter och med måttlig lutning. Rekommenderas från 10 år.

Pris (inklusive enkelbiljett lift). :

400:- per vuxen

350:- per barn

 

Fjällturen Blå:

På denna tur krävs relativ bra cykelteknik och god kondition, du ska behärska stigcykling med inslag av stenig terräng. Tidsåtgång ca 3-3,5 timmar. Rekommenderas från 15 år.

Pris 600:- per person.

 

Fjällturen Röd:

Vi tar dig med på en tufffare och längre runda med högre tempo. Denna passar dig som har god cykelvana, bra kondition och kan hantera både branta uppförkörningar och utförskörning med hinder. Rekommenderas från 15 år. Tidsåtgång ca 3,5 timme.

Pris 600:- per person.

Vi rekommenderar oömma kläder då en del lera brukar ingå i priset!      

FatBike tur:

Upplev vinterfjället från cykelsadeln. Vår instruktör tar dig med på en tur på snö på skoterleder och fjällstigar. Cykelhyra ingår.  Tidsåtgång ca 2-2.5 timmar.

Pris från 1 000:-/person.     

 

IMG_1149 IMG_1265 IMG_1148